top of page

Het creëren van een verbindende en impactvolle merken.

Als brand designer begeleid ik pionierend mens en merk bij het versterken van hun unieke identiteit, zodat ze een onuitwisbare impact kunnen maken.

brandguide-branddesign-merkstrategie.jpg

Professionele branding is niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor je klanten.

Visitekaartje_huisstijl_ontwerp.jpg

Branding wordt door impact makers nog te vaak op een laag pitje gezet.

Voor mij is niks frustrerender dan dat. Ik wou dat ik iedereen kon wakker schudden.

Of je nu boudoir fotograaf of een patiënten belangen organisatie bent, je doet heel belangrijk en zingevend werk. Maar je ideale klant komt in een kwetsbare positie wanneer ze bij je instappen. Dit maakt dat je vanaf het begin betrouwbaar over moet komen, en je boodschap uitdraagt op een manier waar ze zich in vinden, in herkennen, en veilig voelen. Je doelgroep moet zich gehoord voelen door jouw merk. 

deryadirker_simonediederichfotografie_zw-7514-klein.jpg

DERYA DIRKER | ONLINE BUSINESS MANAGER

"Toen ik Mette haar ontwerpen voorbij zag komen, wist ik ‘bij haar moet ik zijn’. Mette is heel nauwkeurig met het snappen van jou ‘why’ en weet daar feilloos op in te spelen met een zeer onderscheidende branding."

Mette-Pietersma-8.jpg

Branding Benefits

JUIST voor de impactmakers

VERGROOT JE IMPACT

Wist je dat in de GGZ 80% van het behandeleffect afhangt van de klik die de cliënt met de behandelaar voelt? Door buiten je organisatie ook je persoonlijkheid uit te stralen maak je de keuze voor je doelgroep makkelijker, en het uiteindelijke behandel effect groter.

SPREAD THE WORD

Aan iedereen die het horen wilt. Naamsbekendheid onder je doelgroep en concurrentie, ze kunnen niet meer om je heen met je sterke online presence.

AUTHENTICITEIT VERBINDT

Achter de outdated huisstijl van nu schuilt een diepgewortelde passie. Door deze naar buiten te brengen raak je mensen op een dieper niveau, en creëer je loyale fans en op de lange termijn enorme groei.

VERBETER PRESTATIES

Organisaties met een heldere missie groeien 3x zo hard als concurrenten. Doordat je klanten, stakeholders, partners en personeel zich verbonden voelt en naar dezelfde visie streven. Met zijn alle kan je pas echt een beweging op gang zetten.

SPREEK JE UIT

Deze generatie raakt ontzettend gemotiveerd door merken die ergens voor durven staan. Laat dit zien met een huisstijl die niet alleen het oog vangt maar ook het hart raakt!

TOEKOMST BESTENDIG

Door met concrete doelen en een heldere merkstrategie te werken geef je richting aan je merk, zodat je zowel nu als in de toekomst sterk in je schoenen staat. Branding ontwikkelen we op de groei!

LIESANNE LIEVERSE  | LIESJE DIGITAL

"Het branding traject is geschikt voor ondernemers die weten waar ze naartoe willen en klaar zijn om hun (online) podium te claimen. Een opvallende en unieke stijl willen die echt bij ze past."

We doorlopen 3 stappen

01

De binnenkant

In 3 maanden tijd bouwen we een uniek en empathisch merk, te beginnen bij je positionering en merkstrategie.

 

Positionering

Je merkpositionering betekent letterlijk je positie in de markt. Door een verrassend of opvallende plek aan te nemen in verhouding tot je concurrenten, maak je het voor je doelgroep makkelijker om voor jou te kiezen.

 

Merkstrategie

In de merkstrategie sessie gaan we dieper in op jouw why. Waarom doe je wat je doet? Door je missie, visie, kernwaarden en merk persoonlijkheid helder te formuleren creëer je als het ware een kompas voor jouw merk. 

De buitenkant

02

Huisstijl ontwerp

Om je verhaal met de buitenwereld te delen moet er een visuele taal ontwikkeld worden. Van logo’s tot kleuren, typografie, illustraties, iconen en patronen. We ontwerpen een huisstijl die zorgt dat jij gezien en onthouden wordt, en je doelgroep zich begrepen voelt. Ook maken we alles concreet met voorbeelden van social media, tot podcast covers & een homepagina.

 

Brandguide

Alles van stap 1 & 2 wordt samengevat in je eigen brandguide, een praktisch merk handboek waarmee iedereen consistent met de nieuwe huisstijl aan de slag kan gaan.

Stap 1 & 2 samen bedragen 2200,- ex. BTW

Mobielenlaptop-videocafe.jpg
Schermafbeelding 2022-10-20 om 16.42.40.png

NADIA SMEETS | HET VIDEOCAFE

"Bij Mette krijg je zó veel meer dan alleen een logo en wat visuele elementen. Je krijgt de toekomst voor jouw merk en dat is heel veel waard."

03

Merkimplementatie

Implementatie door mij

Social media, e-books, flyers, kaarten, stickers, presentatie templates… Alles moet in de nieuwe stijl vormgegeven worden. Consistency is key! Gelukkig help ik je daar als jouw persoonlijke merk fanaat maar al te graag bij.

Hiervoor stem ik graag met jou een vorm van betaling af (abonnement, uurtarief of anders) die voor ons beide werkt, gezien dit echt maatwerk is.

Implementatie door mijn creatieve netwerk

Om te zorgen dat je doelgroep zich aangesproken voelt tot jouw merk laten we ook jouw unieke merkverhaal, tone of voice en website teksten geschreven worden. Want een onderscheidende huisstijl is tof, maar komt niet echt binnen als je teksten ‘muah’ zijn. We laten foto's maken en een website op maat bouwen, waarbij ik als brand designer graag betrokken blijf in al deze stappen.

Plan een intake gesprek in

Twijfel je over de impact van branding op jouw organisatie of bedrijf? Laat mij je op weg helpen met een online intake gesprek die je voorbereidt op een succesvolle rebranding.

bottom of page