top of page

Het creëren van een verbindende en impactvolle merken.

Als brand director begeleid ik pionierend mens en merk bij het versterken van hun unieke identiteit, zodat ze een onuitwisbare impact kunnen maken.

Mette-Pietersma-9.jpg

Professionele branding is niet voor jezelf, maar voor je klant

Branding wordt door impact makers nog te vaak op een lager pitje gezet, voor mij is niks frustrerender dan dat. Ik wou dat ik iedereen kon wakker schudden.

Of je nu boudoir fotograaf of een patiënten belangen organisatie bent, je doet heel belangrijk en zingevend werk. Maar je ideale klant komt in een kwetsbare positie wanneer ze bij je instappen. Dit maakt dat je vanaf het begin betrouwbaar over moet komen, en je boodschap uitdraagt op een manier waar ze zich in vinden, in herkennen, en veilig voelen. Je doelgroep moet zich gehoord voelen door jouw merk. 

deryadirker_simonediederichfotografie_zw-7514-klein.jpg

DERYA DIRKER | ONLINE BUSINESS MANAGER

"Toen ik Mette haar ontwerpen voorbij zag komen, wist ik ‘bij haar moet ik zijn’. Mette is heel nauwkeurig met het snappen van jou ‘why’ en weet daar feilloos op in te spelen met een zeer onderscheidende branding."

Mette-Pietersma-8.jpg

Branding Benefits

JUIST voor de impactmakers

VERGROOT JE IMPACT

Wist je dat in de GGZ 80% van het behandeleffect afhangt van de klik die de cliënt met de behandelaar voelt? Door buiten je organisatie ook je persoonlijkheid uit te stralen maak je de keuze voor je doelgroep makkelijker, en het uiteindelijke behandel effect groter.

SPREAD THE WORD

Aan iedereen die het horen wilt. Naamsbekendheid onder je doelgroep en concurrentie, ze kunnen niet meer om je heen met je sterke online presence.

AUTHENTICITEIT VERBINDT

Achter de outdated huisstijl van nu schuilt een diepgewortelde passie. Door deze naar buiten te brengen raak je mensen op een dieper niveau, en creëer je loyale fans en op de lange termijn enorme groei.

VERBETER PRESTATIES

Organisaties met een heldere missie groeien 3x zo hard als concurrenten. Doordat je klanten, stakeholders, partners en personeel zich verbonden voelt en naar dezelfde visie streven. Met zijn alle kan je pas echt een beweging op gang zetten.

SPREEK JE UIT

Deze generatie raakt ontzettend gemotiveerd door merken die ergens voor durven staan. Laat dit zien met een huisstijl die niet alleen het oog vangt maar ook het hart raakt!

TOEKOMST BESTENDIG

Door met concrete doelen en een heldere merkstrategie te werken geef je richting aan je merk, zodat je zowel nu als in de toekomst sterk in je schoenen staat. Branding ontwikkelen we op de groei!

LIESANNE LIEVERSE  | LIESJE DIGITAL

"Het branding traject is geschikt voor ondernemers die weten waar ze naartoe willen en klaar zijn om hun (online) podium te claimen. Een opvallende en unieke stijl willen die echt bij ze past."

Zo doen we dat

Merk Positionering

Je merkpositionering betekent letterlijk je positie in de markt. Door een verrassend of opvallende plek aan te nemen in verhouding tot je concurrenten, maak je het voor je doelgroep makkelijker om voor jou te kiezen.

Huisstijl Ontwerp

Om je verhaal met de buitenwereld te delen moet er een visuele taal ontwikkeld worden. Van logo’s tot kleuren, typografie, illustraties, iconen en patronen. We ontwerpen een huisstijl die zorgt dat jij gezien en onthouden wordt, en je doelgroep zich begrepen voelt.

Copywriting

Om te zorgen dat je doelgroep zich aangesproken voelt tot jouw brand laten we jouw unieke brandstory op papier gezet worden door onze copy wizard. Nadat zij jouw bedrijf van binnen en buiten kent schrijft ze een recept voor jouw tone of voice, en worden ook je webteksten uitgeschreven. Want een onderscheidende huisstijl en fotografie is tof, maar komt niet echt binnen als je teksten ‘muah’ zijn.

Merk Strategie

In de merkstrategie sessie gaan we dieper in op jouw why. Waarom doe je wat je doet? Door je missie, visie, kernwaarden en merk persoonlijkheid helder te formuleren creëer je als het ware een kompas voor jouw merk. 

Brand Fotografie

Wanneer je je website en social media wilt gaan lanceren moeten er uiteraard on brand foto’s gemaakt worden. Samen kijken we naar welke fotograaf er het beste bij jouw merkpersoonlijkheid past. We plannen een shootdag in, met visagie en styling wanneer nodig, op locatie en met props. Niks is te gek.

Website & Socials

En dan komt het moment dat alles naar buiten gecommuniceerd gaat worden! Een op maat website waar je doelgroep in een oogopslag kan vinden wat hij/zij nodig hebt. En natuurlijk een social media presence waar je niet omheen kunt. Ready to connect?

Brand Management

Briefpapier, e-books, flyers, kaarten, stickers, presentatie templates… Alles moet in de nieuwe stijl vormgegeven worden. Consistency is key! Gelukkig helpen wij je daar ook al te graag bij.

Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Plan een gratis kennismaking in.

KATRIEN DECLERCK  | HET WEBLABO

"De bijkomende brand manual is super handig, niet alleen de huisstijl an sich staat hier in beschreven maar ook de merkstrategie. Bij het schrijven van allerhande content is dit voor mij echt een meerwaarde!"

bottom of page