top of page
Primair-logo-huisstijl-strategie.png

Doelstelling

Heske was achter de schermen druk bezig met het opzetten en lanceren van haar nieuwe aanbod als strategisch ondernemersmentor. Haar VA mocht even snel een logo in elkaar flansen, en haar podcast covers heeft ze zelf gemaakt. Maar toen miste ze consistentie in wat ze waar doet. Daarnaast had ze plannen voor werkboeken en dergelijke, en daar mag ook consistentie in zijn.

 

Dus toen schakelde ze mij in. In 10 weken heb ik een conceptuele huisstijl neergezet, gebaseerd op haar merkstrategie. Daardoor past de huisstijl nu bij haar persoonlijkheid, haar werkwijze, en spreekt hij haar ideale klant aan. Stap voor stap is ze zelf alles aan het implementeren op haar social media en in haar cursus.

Services

Merk positionering

Merkstrategie

Huisstijl ontwerp

Grafisch advies

Drukwerk-brand-design.png
website-branding-huisstijl.png
merkstrategie-huisstijl.png
huisstijl-merkstrategie.png
logo-ontwerp-huisstijl.png
huisstijl-ontwerp-socials.png
branddesign-totebag.png
grafisch ontwerp-huisstijl.png
illustraties-grafisch-merkstrategie.png
verpakkingsontwerp-huisstijl.png
beeldmerk-branding.png
brandguide-merkstrategie-huisstijl.png
Heske-23_websize.jpg

Mijn oude logo en huisstijl was een rommeltje en paste niet meer bij de transformatie die ik zelf als persoon en bedrijf ben ondergaan…Er was geen lijn in mijn huisstijl en wil dit nu consequent door gaan voeren op mijn social media kanalen. Nu mag ik zelf nog wennen aan de nieuwe huisstijl omdat het outside the box is en het weerspiegelt wie ik ben en wat ik doe! Ik zou dit traject aanraden aan ondernemers die een flinke stap in hun bedrijf hebben gemaakt, zodat je een nieuwe huisstijl krijgt die uit je comfort zone ligt.

Heske van Esch | strategisch ondernemersmentor

bottom of page