top of page
Primair-logo-huisstijl-strategie.png

Doelstelling

Marte was uit haar huisstijl én bedrijfsnaam gegroeid, dus het was tijd voor verandering. Maar ook als je zelf creatief werk doet kan het lastig zijn je eigen huisstijl te maken, je ziet immers je eigen blinde vlekken niet. Samen hebben we een splinternieuwe huisstijl ontwikkelt waarin plezier centraal staat. Dit zie je terug in de vrolijke kleuren, organische vormen en het geweldig Kwikstaartje. 

De kwikstaart laat met zijn bewegende staartje zien dat hij er is. Deze tik gaat over controle en grip houden. De Kwikstaart staat ook symbool voor energie en optimisme. De perfecte metafoor voor het karakter van Studio Leut en haar klanten. Studio Leut is klaar voor een nieuw hoofdstuk, en kan nu weer jaren vooruit om hun klanten online te laten groeien.

Services

Merk positionering

Merkstrategie

Huisstijl ontwerp

Brand Management

Webdesign: Liesje Digital

Fotografie: Unstockable & LLD fotografie

logoontwerp-grafisch-design.png
Stickers-grafisch-branding-Mette.png
Fotografie-branding-studioleut-unstockable.png
Iconen-brand-design.png
Studio-Leut_Marte-Peeters-1-1366x2048.webp
logo-ontwerp-huisstijl.png
ToteBag-merkstrategie-ontwerp.png
webdesign-grafisch-huisstijl.png
illustraties-grafisch-merkstrategie kopie.png
brandguide-branddesign-merkstrategie.png
Fotografie-branding-studioleut-unstockable.png

Mette heeft mijn tekstuele re-branding perfect visueel gemaakt, met toffe en originele ontwerpen. Omdat ik ook een grafische achtergrond heb vond ik het toch spannend om het uit handen te geven. Maar omdat ik Mette’s werk een beetje kende, had ik er alle vertrouwen in dat ze met iets super origineels zou komen!

Marte Peeters | Studio Leut

bottom of page