top of page
Secundair-logo-huisstijl-strategie.png

Doelstelling

Olivia zette grote stappen als online programma expert. Ze stond op het punt om hulp in te schakelen voor haar email-marketing, en het automatiseren van een funnel. Maar toen werd ze wakker geschud… Haar branding was nog zelf gemaakt, en straalde niet het niveau aan expertise uit wat ze te bieden heeft! Dus samen hebben we vanuit merkstrategie een nieuw concept neergezet. Een huisstijl dat aansluit bij haar doelgroep, en het verlangen van haar ideale klant. We hebben gekeken naar haar persoonlijkheid, en de vertaling naar een aantrekkelijke visuele identiteit. Deze passen we toe op haar presentaties en online middelen, zodat haar klanten haar herkennen, en vertrouwen!

Services

Merk positionering

Merk strategie

Huisstijl ontwerp
Social Media

Brand management

E-book_V3.jpg
presentatie-templates-branding.png
Visitekaartjes.png
sublogo-grafisch-merkstrategie.png
huisstijl-merkstrategie.png
logo-ontwerp-huisstijl.png
Iconen-brand-design.png
Brandguide-book-branding.png
Stationary_V3-groot.jpg
branddesign-socialmedia.png
huisstijl-ontwerp-socials.png
brandguide-merkstrategie-huisstijl.png
SoulfulPortraitsPhotography-3813.webp

Ik vond het fantastisch om met Mette samen te werken. Ze is geduldig en ziet het groots. Ze houdt rekening met je verlangens maar doet je ook kijken naar wat je klanten van je brand vinden.

Ze staat werkelijk voor alles open maar weet de juiste twist te geven aan je brand.
Je hebt uitvoerig gekeken naar waar nog kansen lagen in de markt en waar ik er uit kon springen. Dat heb ik ook gevoeld. Dit brand maakt mij zelfzeker en zorgt dat mijn bedrijf er echt staat.

Olivia Jones | Online Programma Expert

bottom of page