top of page

Het creëren van een sterke en impactvolle visuele identiteit.

Als brand designer begeleid ik pionierend mens en merk bij het versterken van hun unieke identiteit, zodat ze een onuitwisbare impact kunnen maken. Met een vleugje creativiteit en een strategische aanpak geef ik merken een complete transformatie, waardoor ze moeiteloos opvallen, verbinden en betekenisvol zijn in een competitieve markt.

Mette-Pietersma-9.jpg
brandguide-branddesign-merkstrategie.jpg

Let's Get Real Traject

BRAND STRATEGY & BRAND IDENTITY

Een sterke fundering voor je onderneming binnen +/- 2 maanden waarmee je zelfverzekerd jouw unieke positie in de markt aanneemt, en met jouw bedrijf de impact gaat maken waar je zo van droomt! 

Dit traject betaal je in 3 termijnen van 700,-

Wat je concreet krijgt:

● Brand Strategy Session ● Merk-DNA werkboek ● Keuze uit 2 a 3 moodboards ● Primair & secundair logo ● Beeldmerk ● Favicon ● Kleurenpallet & kleurcodes ● Lettertype selectie ● Iconen / illustraties ● Uniek merk patroon ● 3 correctie rondes ● Persoonlijke brandguide

Laten we beginnen met het vormgeven van de toekomst.

Cathy Bodde Schrijf coach

CATHY BODDE | CATHY SCHRIJFT

"Het Let's Get Real Traject is een 10/10! Mette is een superfijn mens, haar traject verloopt echt mega vlot en is super professioneel ingestoken."

Voordat ik bij Mette instapte vond ik voornamelijk mijn Social Media posts lastig, omdat ik niet echt het gevoel had dat ik een duidelijke stijl had. Dat was het probleem dat het meest aan de oppervlakte lag denk ik. Ik wilde heel graag echt van die catchy iconen of dingetjes die ik kon gebruiken in mijn stories/feed. In alle andere uitingen had ik ook moeite mezelf knallend naar buiten brengen. Ik werkte met kleuren die ik heel mooi vond (mijn huis is er mee ingericht haha), maar ze hielpen mij niet uitspreken hoe ik wilde. Het traject heeft mij nu een knallende huisstijl opgeleverd waar ik superveel complimenten over krijg! Het weergeeft mijn persoonlijkheid. I LOVE IT. Oh, en ik weet nu dat diep oranje mij kneitergoed staat. 😎 Hoe ik het traject hebt ervaren: 10/10 Mette is een superfijn mens, haar traject verloopt echt mega vlot en is super professioneel ingestoken. Ik raad het traject aan aan ondernemers die een eigen geknutselde huisstijl zat zijn en het tijd vinden om een level up te gaan.

Aanvullende services

IMPLEMENTATIE VAN DE BRAND IDENTITY

Instagram-Account_Mockup_site.jpg
Instafeed-HVON.jpg

Instagram Launch

Dit pakket bedraagt Instagram highlights, 4 Instagram story templates, 6 Instagram post templates, mockup van nieuwe feed, en 2 correctie rondes.

 

Dit pakket is te betalen in 2 termijnen van 250 ex btw.

Sticker Tape Mockup.jpg
reviewkaartjes-HVON.jpg

Grafische vormgeving

Geen tijd om je facturen, e-books of podcast covers aan te passen naar je nieuwe huisstijl? Geen paniek, ook hier kan ik je bij helpen.

 

Met mijn branding klanten werk ik voor een uurtarief van 50 ex btw per uur.

Mobielenlaptop-videocafe.jpg
IMG_5177-2.jpg

Website, fotografie, etc.

En heb je interesse in een website, social media strategie of branding fotografie? Dan kan je bij mijn creatieve netwerk terecht. In een gratis kennismaking bespreken we de opties.

Klaar om een ijzersterk brand neer te zetten?

01

Strategie

In deze fase probeer ik jou en je bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen. We bespreken je missie, visie, kernwaarden, ideale klant, concurrentie en meer. Voordat ik iets visueels kan maken, moet ik namelijk eerst weten welke ingrediënten ik kan gebruiken. Dit doen we adhv mijn merkstrategie werkboek, een marktonderzoek en moodboards.

Werkwijze

02

Design

Na het kiezen van de ontwerp richting kan ik gaan beginnen met schetsen. Ik ontwerp jouw logo set, kleurenpalet, typografische selectie, grafische elementen, patronen, iconen en meer. Dit presenteer ik in een brandguide waarin jouw rebranding tot leven komt. It's getting real…

03

Implementatie

Na de oplevering van jouw logo bestanden, lettertypes en brandguide is het tijd om jouw nieuwe huisstijl met de buitenwereld te delen. We lanceren je rebranding op je socials, herontwerpen je freebies, je mailhandtekening, podcast covers en drukwerk. Alles wordt consistent vormgegeven in jouw nieuwe sausje.

Don't just take my word for it

Het Let’s Get Real traject is geschikt voor ondernemers die weten waar ze naartoe willen en klaar zijn om hun (online) podium te claimen. Een opvallende en unieke stijl willen die echt bij ze past.

 

Ik wilde een nieuwe richting op met mijn bedrijf, maar had geen idee hoe ik dit zelf moest vormgeven. De visie was er al, en ik was op zoek naar iemand die dit voor mij kon doorvertalen naar grafisch ontwerp.

Ik had een idee, en jij het dit met beide handen aangepakt en er zoiets vets van gemaakt! Voor het eerst heb ik een onderscheidende huisstijl die bij me past, en waar ik écht trots op ben.

De samenwerking en het traject was onwijs fijn! Je werkwijze is fijn en overzichtelijk, ik wist altijd waar ik aan toe was. Je hebt alles heel fijn aangeleverd, ik kan heerlijk aan de slag. Verder heb je me weggeblazen met je adviezen, input en skills. Je bent écht onwijs goed in wat je doet. Je pakt een visie, en brengt het tot leven. Denkt op alle vlakken mee. Adviseert waar nodig. En dan is er ook nog veel ruimte voor gezelligheid. Kortom: het was top! Onwijs bedankt voor alles Mette. 😊

Liesanne Lieverse | Liesje Digital

Mette schrikt er niet voor terug om out of the box te denken en ‘anders dan anders’ te zijn. Dat is waarom ik in de eerste plaats ervoor koos om met haar samen te werken!

 

Ik ben zelf grafisch vormgever & webdesigner maar voor mezelf kwam ik niet uit m’n branding. Na het Let's Get Real Traject heb ik nu de knallende branding die ik voor ogen had, het is ‘anders’ en daar was ik naar op zoek. Ik ben heel blij met deze nieuwe wind, het past veel beter bij me en is precies wat ik wilde. Het is nu ook heel gemakkelijk om alles wat ik opmaak (freebies, social media content, klanten documentatie, …) consistent on brand te hebben.

 

De bijkomende brand manual is super handig, niet alleen de huisstijl an sich staat hier in beschreven maar ook de merkstrategie. Bij het schrijven van allerhande content is dit voor mij echt een meerwaarde! Ik heb ‘m alvast laten afdrukken en inbinden en hij ligt standaard op mijn bureau 🧡

De samenwerking met Mette verliep heel vlot. Geen vraag was haar te veel en ze is snel met aanpassen etc. Ik was niet de gemakkelijkste klant .. 😬 maar zo zijn wel samen tot een heel mooi resultaat gekomen. Ik had NOOIT oranje gekozen voor mezelf maar ik ben er nu helemaal gek van!

Ik raad het branding traject aan aan iedereen die anti-beige is 🤣 Mette schrikt er niet voor terug om out of the box te denken en ‘anders dan anders’ te zijn. Dat is waarom ik in de eerste plaats ervoor koos om met haar samen te werken!

Katrien Declerck | Het Weblabo

bottom of page