top of page
Merkstrategie Huisstijl ontwerp

Doelstelling

Cathy voelde dat er in haar huidige huisstijl iets mistte. Ze is enorm sterk in storytelling, maar haar huisstijl liet dit niet zien. Met haar rebranding zijn we haar verhaal gaan vertellen in eigenzinnige illustraties, vrolijke kleuren, en zorgen we dat ze opvalt tussen de andere schrijvers en schrijfcoaches. Cathy heeft mede dankzij haar rebranding nu een naam opgebouwd, en gaat zowel online als offline als een speer. Ze wordt herkent als "die ene schrijfster met al dat oranje", en is met haar vrolijke aanwezigheid niet meer weg te denken uit de vrouwelijke ondernemers bubbel! Als kers op de taart heb ik de vormgeving van haar Schrijf Community mogen verzorgen.

Services

Merkstrategie

Concept ontwikkeling

Huisstijl ontwerp
Instagram Launch
On-/offline werkboek ontwerp

Subbranding de Schrijf Community

Werkboek ontwerp Huisstijl ontwerp
Huisstijl ontwerp, brand design, instagram templates
brandguide huisstijl ontwerp merkstrategie
Instagram Launch Merkstrategie
Concept ontwikkeling huisstijl handboek
Instagram Launch Merkstrategie
Huisstijl handboek Werkboek ontwerp

Het Let's Get Real traject heeft mij nu een knallende huisstijl opgeleverd waar ik superveel complimenten over krijg! Het weergeeft mijn persoonlijkheid. I LOVE IT. Oh, en ik weet nu dat diep oranje mij kneitergoed staat.

 

Hoe ik het traject hebt ervaren: 10/10 Mette is een superfijn mens, haar traject verloopt echt mega vlot en is super professioneel ingestoken. Ik raad het traject aan aan ondernemers die een eigen geknutselde huisstijl zat zijn en het tijd vinden om een level up te gaan.

Cathy Bodde | Cathy Schrijft

VORIG PROJECT

VOLGEND PROJECT

bottom of page